lauantai 25. huhtikuuta 2015

KOLME KOVAA YHDESSÄ

 TAKKI 2HAND / PUSERO GINA TRICOT / HAME 2HAND / LAUKKU LINDEX / KENGÄT NIKE

Kuvat Jenni / New Life

Luontoäiti helli meitä Tamperelaisia yllättävän lämpöisellä alkuviikolla. Ei se kesä tullut vieläkään, mutta sukkiksilla pärjää enemmän ku hyvin, ja kaulahuivi piti survoa puolessa välissä päivää laukkuun lämpöhalvauksen välttämiseksi. Jeii!! Päällä oli kolme kovaa suosikki vaatetta, jotka on melko eri tyylisiä mutta pelaa älyttömän hyvin yhteen! Mokkahame / tikkitakki ja klassinen raitapaita = <3 Mitäs tykkäätte?

Tämä on blogi-historian ensimmäinen ajastettu postaus, jos kello on nyt suunnilleen 10 aamulla, lauantaina 25.4 niin homma meni putkeen! Syy ajastukseen on Indiedays Inspiration Day & Blog Awardsit. Hypättiin tänä aamuna Jennin kanssa aikaisin auton kyytiin kohti Helsinkiä. Ollaan yötä hotellissa ja treffataan Päästä varpaisiin- Lila ennen illan juhlia. Jänskättää ihan mahottomasti, mutta tiedän että tästä tulee huippu päivä! :)

Kolleegat nähdään pian, ja lukijat ihanaa viikonloppua!!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

4 kommenttia:

  1. Aiii miten kiva oli nähdä! Oot kyllä just niin ilopillerin olonen kun blogi on antanut ymmärtää <3 Bongasin sut iltatilaisuudesta mut en ehtinyt siino kohtaa tulla tsekkaan mitä sul oli päällä, ja sit en nähnyt sua enään. Höh. Mut kai laitat kuvia tänne? :) Oliko kiva ilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii oli sinuakiiii! :) On aina yhtä ihanaa saada nähä toinen luonnossa, ku on vaan niin monia asioita joita ei kuvista välity <3 Mie en bongannu sua enää illalla!! Mutta jooo, kuvia on tulossa viimestään loppuviikosta, ja instassa on jo ensimakua ;) Oli ihanin ilta pitkään aikaan!

      Poista
  2. Olet taas niin onnistunut kuvissa ja asujen valinnassa.Luonnollisuus sussa on niin valttia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Dinni, kiitooos :) <3 Aina piristät päivää!

      Poista