tiistai 28. huhtikuuta 2015

BID2015 + STEAM & GO

Kuva / Indiedays

Tässä muutama fiiliskuva teille viime lauantaisen Indiedaysin Bloggers Inspiration dayltä johon osallistuttiin Jennin kanssa! :) Päivä oli aivan uskomattoman ihana alusta loppuun saakka. Oli niin ihana vaihtaa kuulumisia kavereiden kanssa ja tavata uusia tyyppejä! Sai jauhaa ihan rauhassa blogijuttuja koko päivän eikä kellään kyllästyttäny kuunnella, ah! :D Kuvassa minun vierellä komeilee ihanat Noora, Jenni ja Janni. Kierreltiin esillepanijoiden kojuja ja nautittiin antimista.

Saatu*

Mulle lähti matkaan BID-tapahtumasta matkaan lahjana Philipsin Steam & Go- vaatehöyrystin. Ajoitus oli timanttinen, sillä samana aamuna päivittelin sitä miten saan mekkoni silitettyä iltaa varten!

Höyryttellin meidän kaikkien mekot loisto kuntoon muutamassa minuutissa. Oli ihanaa kun ei tarvinnut kaivaa raskasta silityslautaa/ rautaa esille hommaa varten, vaan mekko sileni suoraan henkarille :) Kätsyy! Lisäksi reissatessa laite kulkee pienen kokonsa puolesta helposti matkassa. Vielä enemmän kätsyyy! Tälle tulee niin käyttöä ens kesänä, etenkin helposti ryppyyntyvien ohuiden kesä matskujen kanssa. Iltamekon ja lopputuloksen näette tarkemmin tulevassa asu-postauksessa!

Pssst. Nyt teilläkin on mahdollisuus voittaa oma vaatehöyrystin osallistumalla Steam & Go:n Instagram kampanjaan! Julkaistaa kuva omasta pelastusta kaipaavasta kesämekostanne ja tägätkää se hashtageillä #steamNgo ja #kesämekko2015 niin olette mukana.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

4 kommenttia:

  1. Upea päivä oli, mä missasin suurimman osan ruuista, kun jäin suustani kiinni koko ajan. Teidän hattujengin bongasin partsilta heti kun saavuin! :) Kirjoitinkin omaan blogiin sunnuntaina sun tukkakommentista. :D Upea look oli sulla, toi iltamekko on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon oppinu kantapään kautta, että niissä suupaloissa saa olla aina nopea!! :D Muuten jää ilman. Joo me ollaan aika tunnistettavissa jos molemmilla sattuu olemana hattu-päivä, hahaa! Pitääpä käysä tsekkaamassa ;) Kiitos!

      Poista
  2. Milla! Näytät aivan upealta :) Täydellinen tukka ja meikki ja asu!

    VastaaPoista